دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گروسی ملاقات‌ها در ایران را سازنده خواند

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با ارائه گزارشی درباره سفر اخیرش به تهران دیدار با مقام‌های ایران را سازنده توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با ارائه گزارشی درباره سفر اخیرش به تهران در نشست فصلی شورای حکام، دیدار با مقام‌های ایران را سازنده توصیف کرد.

 

رافائل گروسی روز چهارشنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: هفته پیش، به عنوان بخشی از تلاش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در زمینه حفظ نظام منع اشاعه تسلیحات هسته‌ای، به منظور برگزاری نشست‌های سازنده در سطح بالا با دولت ایران و بحث‌های فنی درباره جنبه‌های مربوط به بیانیه مشترک توافق شده با ایران در مارس ۲۰۲۳ به تهران سفر کردم.

 

وی همچنین طی سخنانی در نشست شورا که یک نسخه آن در تارنمای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منتشر شد گفت: من به‌تازگی از تهران برگشته‌ام و هفته پیش با رئیس‌جمهور، وزیر امور خارجه و و رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران و دیگر مقامات ارشد ایرانی ملاقات کردم. علاوه بر جلسات، از سایت‌های هسته‌ای فردو و نطنز و همچنین از کارخانه‌های غنی‌سازی که تحت نظارت آژانس و بازرسی‌های منظم قرار دارند و دیگر تأسیسات مرتبط با غنی‌سازی بازدید کردم.

 

مدیرکل آژانس ادامه داد: در رابطه با موضوع برنامه هسته‌ای ایران، آخرین گزارش من در مورد راستی آزمایی و نظارت در جمهوری اسلامی ایران در پرتو قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد (۲۰۱۵) را در اختیار دارید. پس از آخرین گزارش من (در ماه اوت گذشته)، ذخایر اورانیوم غنی شده ایران با غلظت ۲۰ و ۶۰ درصد همچنان در حال افزایش است.

 

وی افزود: با این حال، طی جلسات سطح بالا بین آژانس و ایران در تهران در ۱۴ نوامبر ۲۰۲۴، امکان توقف افزایش بیشتر ذخایر اورانیوم غنی شده با غلظت ۶۰ درصد توسط ایران، از جمله انجام اقدامات راستی آزمایی فنی لازم برای آژانس مورد بحث قرار گرفت.

 

گروسی ادامه داد: آژانس در ۱۶ نوامبر ۲۰۲۴، اقدامات مقدماتی ایران با هدف توقف افزایش ذخایر اورانیوم غنی‌شده تا ۶۰ درصد را در کارخانه غنی‌سازی سوخت فردو و در کارخانه غنی‌سازی سوخت راستی‌آزمایی کرد. انتظار می‌رود تبادلات بین آژانس و ایران در این زمینه ادامه یابد./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار